Øystein Pettersen

#Kundeservicedagene2023

Foredrag: “Helt konge!”

Øystein Pettersen, tidligere langrennsløper og nåværende gründer, er en av hovedforedragsholderne på Kundeservicedagene. Med sin bakgrunn som toppidrettsutøver, har han lært seg verdifulle ferdigheter som han nå bringer til forretningsverdenen.

Pettersen har en imponerende idrettskarriere bak seg, inkludert flere verdenscupseire og en bronsemedalje i OL. Etter å ha lagt opp som utøver, ønsket han å bruke sin erfaring og kunnskap til å hjelpe andre. Han startet derfor sitt eget selskap, hvor han jobber med å hjelpe bedrifter med å øke produktiviteten og samarbeidet mellom ansatte.

I sitt foredrag på Kundeservicedagene vil Øystein dele sine erfaringer og kunnskap om hvordan man kan skape et vinnende team i enhver bedrift. Han vil også fokusere på betydningen av å ha en positiv og støttende kultur på arbeidsplassen, samt hvordan man kan håndtere utfordringer og motgang.

Med sin imponerende bakgrunn og evne til å motivere andre, er Øystein Pettersen en spennende og inspirerende foredragsholder som vil kunne tilføre mye verdi til Kundeservicedagene i Bergen.

Les om kundeservicedagene

Se alle foredragsholdere 2023

Andre artikler

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter