Nominér kanditater til «Årets serviceambassadør 2023»

I forbindelse med Kundeservicedagene 18. og 19. oktober vil det bli kåret «Årets Serviceambassadør 2023».

Kriteriene for å få prisen er at vinneren har ytet ekstra god service som har gitt sin bedrift fornøyde kunder, bedre omdømme og på denne måten også bidratt til at Bergen har tatt et steg nærmere målet om å bli Kundeserviceby nr. 1. Vinnerne utnevnes av styret til Bergen Kundeserviceforum, og vi er avhengig av, og håper på mange gode forslag på kandidater fra dere.

Nominér din kandidat her

Skjemaet for innmelding er stengt.

Frist for innmelding var 01. oktober 2023.

Husk på dette når du nominerer:

Prisen skal gå til en person som har utmerket seg med å yte ekstra god service til enten kunder og/eller kolleger.

Det er ikke et krav at vinneren må representere en av medlemsbedriftene. Juryen er ute etter kandidater som tenker kundeservice med hjerte og sjel og som skaper trivsel og arbeidsglede rundt seg.

Nomineringen skal, i tillegg til en beskrivelse av kandidaten, også inneholde en begrunnelse på hvorfor nettopp hen bør få utmerkelsen som «Årets Serviceambassadør». Det taler til kandidatens fordel om en kan vise til nytenkning og innovasjon innen serviceområdet.

Husk at en omfattende nominasjon, som beskriver kandidaten og det gode arbeidet som blir gjort, gjør det enklere for juryen å danne seg et inntrykk av hen. Dette gjør det igjen enklere å nominere nettopp din kandidat til denne utmerkelsen.

Lykke til! 🙂

Andre artikler

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter