Kundeservicedagene

18. – 19. oktober

Bergen Kundeserviceforum arrangerer den tiende kundeservicekonferansen i Bergen i oktober. Helt siden 2005 har foreningen annet hvert år arrangert en to-dagers konferanse med fokus på ulike aspekter knyttet til kundeservice. Til sammen har vi engasjert og motivert godt over 2.500 deltakere og foredragsholdere, hver gang med svært gode tilbakemeldinger.

Årets serviceambassadør 2023

På konferansen deler vi ut pris for Årets servicemedarbeider 2023. Vinnerne utnevnes av styret til Bergen Kundeserviceforum, og vi er avhengig av, og håper på mange gode forslag på kandidater fra dere.

Om årets konferanse

Hvordan skape morgendagens kundeopplevelser?

Programmet i år setter lys på hvordan vi kan skape morgendagens kundeopplevelser. Mange virksomheter jobber nå for å finne en god balanse mellom mennesker og bruk av ny teknologi i kundeservice i fremtiden.

Mens teknologiske fremskritt som kunstig intelligens, chatbots og automatiserte løsninger har gjort det mulig å håndtere store mengder kundehenvendelser raskt og effektivt, er det viktig å ikke miste av syne betydningen av menneskelig interaksjon. Menneskelig tilstedeværelse og emosjonell intelligens er avgjørende for å forstå og imøtekomme kundenes unike behov, spesielt i situasjoner som krever empati og problemløsning utenfor standardiserte skript.

En god balanse mellom teknologi og mennesker vil bidra til å skape en positiv kundeopplevelse ved å tilby raske og nøyaktige løsninger samtidig som man opprettholder den menneskelige faktoren.

André Ulveseter skal lose oss gjennom dagene sammen med spennende og interessante foredragsholdere; Øystein Pettersen, Geir Aker (Fenriken i Compani Lauritzen), Administrerende direktør i Vinmonopolet, Elisabeth Hunter, og professor fra NHH, Tor Wallin Andreassen. Alle disse kjente fjesene, og enda flere spennende foredragsholdere ser du i Radisson Blu sine lokaler på Bryggen 18. – 19. oktober 2023. Kommer du?

Vi gleder oss!

Tidligere konferanser

Aktuelt

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter