Hall of fame

Æresmedlemmer

Bjarte Lyssand

Bjarte Lyssand var en av initiativtakerne til etableringen av Bergen Kundeserviceforum (BKF) .

Sammen med flere initiativtakere ble målet tidlig å gjøre Bergen til kundeserviceby nr. 1 i Norge. Ser man hvordan kundesentre fra Bergen har hentet medaljer i alle slags kåringer de siste årene så er Bjarte sin påstand at vi er best.

Bjarte  jobber fremdeles med å dele innsikt og viten om kundeservice. Nå som konsulent, podcast vert, journalist, coach og foredragsholder.

Bjarte tror behovet for foreninger som Bergen Kundesenter Forum, blir enda større i årene som kommer. Sammen for service står alle sterkere.

Steinar B. Christensen

Steinar B. Christensen var en av initiativtakerne til etableringen av Bergen Kundeserviceforum (BKF) tilbake i 2001.

Bergen Kundeserviceforum ble formelt etablert som forening våren 2002, og Steinar ble foreningens første styreleder. Det ble gjennomført aktiviteter rettet mot ledere og mellomledere innen kundeservice i medlemsbedriftene i tillegg til felles arrangement med eksterne foredragsholdere for alle ansatte.

I dag jobber Steinar som daglig leder i CustomerTrends, et konsulentselskap som har spesialisert seg som eksperter innen kundeservice. Steinar er også redaktør for Kundeserviceavisen.no, og er en etterspurt og engasjert foredragsholder. Steinar er æresmedlem i Bergen Kundeserviceforum.

Birthe Vatshelle Solum

Birthe Vatshelle Solum ble utnevnt som æresmedlem av styret i Bergen Kundeserviceforum. Hun har gjennom mange år arbeidet for å skape og bygge opp Kundeservicedagene i Bergen. Et flott arrangementet som har blitt gjennomført helt siden 2005.

Året 2021

1
Årets servicebedrift -Telenor
Salma Dahman -Gjensidige Forsikring
Årets Serviceambassadør
 • 1.Telenor

  95,2

 • 2.Fjordkraft Mobil

  94,3

 • 3.Sparebanken Vest

  91,3

 • 4.Skyttel

  90,2

 • 5.Randstad

  90,1

Les sammendraget fra KS dagene her

Året 2019

1
Årets Servicebedrift
Trond Eirik Larsen
Årets Serviceambassadør
 • 2.Ranstad

  98 poeng

 • 3.BIR

  90 poeng

 • 4.DNB Kundesenter Liv

  89 poeng

 • 5.TV2 Sumo

  88 poeng

Les sammendraget fra KS dagene her
Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter