Astrid Valen-Utvik

#Kundeservicedagene2023

Foredrag: “Kommunikasjon i sosiale medier”

Astrid Valen-Utvik er en av Norges mest brukte og anerkjente foredragsholdere innen sosiale medier og digital kommunikasjon. Hun holder foredrag, kurs og workshop, basert på lang og praktisk erfaring med sosiale medier, inkluderte innholdsproduksjon, strategi- og kampanjejobbing med de faste kundene i Valen-Utviks byrå. 

Astrid leverer alle sine tjenester også digitalt, via webinar m.m. Hun er siviløkonom fra NHH, har arbeidserfaring innen salg, ledelse og rekruttering, og startet kommuikasjonsbyrå innen sosiale medier i 2009. I 2012 ble Astrid kåret til en av Norges mektigste kvinner innen media og kommunikasjon av Kapital. I 2016 ble hun kåret til Årets Sosiale Medie-ildsjel og i 2017 Årets Sosiale Medie-personlighet. 

Astrid lager inspirerende foredrag, workshop eller kurs, skreddersydd til hver enkelt kunde, basert på konkret erfaringer fra å produsere, strukturere og analysere innhold i sosiale medier, forankret i din virksomhet sine behov, verdier, utfordringer og muligheter.

Les om kundeservicedagene

Se alle foredragsholdere 2023

Andre artikler

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter