Årets Servicebedrift 2021

I slutten av oktober samlet Bergen Kundeserviceforum over 250 deltakere fra medlemsbedriftene til KS-dagene. Det var to dager med spennende og inspirerende innlegg fra flinke foredragsholdere.

På kveldsarrangementet hadde vi kåring av «Årets servicebedrift». Undersøkelsen som er grunnlaget for kåringen, er gjennomført av See You.

De har gjennomført undersøkelser hos 24 deltakere som er kontaktet 15 ganger hver. Totalt er 360 henvendelser på telefon som er blitt gjort i perioden. Kontaktperioden var september/oktober 2021. Spørsmål i undersøkelsen er basert på «Kundeserviceprisen –Årets kundesenter».

Henvendelsen er en ny potensiell kunde. Mystery Shopper som ringer inn besvarer 21 spørsmål etter samtalen med kundebehandleren. Det er både «Ja/nei», og «i hvilken grad»-spørsmål. Alle svaralternativ for hvert spørsmål har en poengsum tilknyttet seg Summen av oppnådde poeng/mulige poeng = Totalscore

Vinneren av undersøkelsen ble Telenor med en score på hele 95,2. Gratulerer så masse  til Telenor med et fantastisk resultat.

Topp 5 :

  1. Telenor                                     95,2
  2. Fjordkraft Mobil                    94,3
  3. Sparebanken Vest                91,3
  4. Skyttel                                       90,2
  5. Randstad                                 90,1

 

Andre artikler

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter