Webinar med Anders Tangen 2021

22. april

100 glade deltagere fra ulike medlemsbedrifter ringte inn på Teams da Anders Tangen holdt sitt foredrag om «Endring og omstilling» den 22. april 2021.

Ved å ta utgangspunkt i eget liv og dets erfaringer, loset han oss igjennom en time fylt med humor på hvordan en kan takle og omfavne stadige endringer og omstillinger ved å skifte fokus og holde på optimismen selv om ting i livet ikke nødvendigvis tok den vendingen en hadde tenkt seg.

Hva vil det si å være optimist? Forskningen sier at optimisten ser muligheter i endringene og gjør det til sin fordel. Optimisten lever sannsynligvis lenger og gjør barna bedre rustet til motgang. Optimisten oppnår også ofte bedre resultater og får bedre helse.

Vi ble også minnet på hvor viktig det er å ha det gøy på jobb. Hvordan blir man verdens beste kunderådgiver? Jo, man må ha det kjekt på jobb. Hvordan får man det kjekt på jobb? Sjansen for å ha det gøy på jobb er når man forbereder seg og og opparbeider seg den kunnskapen en trenger for å kunne utføre jobben sin. Si hei til kunden, anerkjenn vedkommende. Da opparbeider man seg en relasjon og med det øker sjansen for at kunden sitter igjen med en god kundeopplevelse.

Takk til alle som tok seg tid til å ringe inn denne torsdags morgenen.

Andre artikler

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter