Kundeservicedagene 2021

27. - 28. oktober

Bergen Kundeserviceforum ble formelt etablert i 2002, og arrangerte to dagers konferansen Kundeservicedagene i Bergen for første gang i 2005. Konferansen ble godt mottatt, og hadde vel 200 deltakere det første året. Siden den gang er konferansen blitt arrangert annet hvert år, og har samlet mellom 200 og 250 deltakere hver eneste gang.

Konferansen er blitt godt kjent i Norge, og samler også deltakere fra andre deler av landet. Til sammen har cirka 2 000 serviceorienterte konferansedeltakere blitt underholdt, oppdatert og hørt andre bedrifters utfordringer og suksesser i møte med kundene i stadig flere og nye kanaler. Det har skjedd store endringer både i kundeatferd og ikke minst i kundeservice sin rolle og betydning siden den første konferansen gikk av stabelen.

2021 er tittelen på konferansen Fra betjening til begeistring! Dette oppsummerer også litt av den reisen konferansen har vært gjennom de siste 15 årene. Tidligere var det om å gjøre å betjene kundene når de tok kontakt. I dag stiller kundene andre og høyere forventninger. Økt grad av selvbetjening, nye spennende teknologier, pandemi og hjemmekontor preger mange bedrifter og kunderådgivere i dag. Evnen til å begeistre kundene viser seg å bli viktigere og viktigere. Med dette bakteppet er også programmet for årets kundeservicedager i Bergen satt sammen.

Last ned programmet til Kundeservicedagene her

Velkommen til to spennende dager i Bergen 27. og 28.oktober!

Andre artikler

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter