Irene Fauskanger har vært engasjert i Bergen Kundeserviceforum i mange år, både som styremedlem og styreleder.

Sammen med mange andre engasjert kundeserviceledere i Bergen har hun jobbet knallhardt for å befeste Bergen som kundeserviceby nr 1 i Bergen.

 

Irene er i dag Kundeservice direktør i Fjordkraft AS, her har hun jobbet siden sommeren 2017.  Irene leder en kundeserviceenhet med team i Sandefjord og Bergen. I tillegg leder hun et eget opplæringsteam samt et eget team for drift og utvikling. Irene er også en del av Fjordkraft sin toppledelse.

 

Irene har lang erfaring med ledelse og kundeserviceledelse. Herunder resultatansvar for egne avdelinger, personalledelse og salgsledelse. Før hun overtok ansvaret for kundeservice i Fjordkraft var hun i et 9 år langt forhold med Chess, Telia.

 

Det handler om å leve det man sier – sitat fra Irene : «For meg handler det om mennesker. Det snakker jeg om i alle sammenhenger. Dersom vi behandler hverandre og våre kunder som en venn eller et familiemedlem, så tror jeg man kommer langt bare med det»

 

 

 

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter